reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek dobrze, że humorek dopisuje.

Dziewczyny bądźcie dobrej myśli co do porodu i wagi, nie zawsze waga jest tak duża jak mówią :tak: Jutro dużo wizyt jest, więc kciuki zaciśnięte :-D

Idę zajadać loda, a tak mówiłam, że po cc dieta ;-)

Pierwsza kąpiel super, myślałam, że będzie dużo gorzej. Dziś Dex ma jakiś gorszy dzień, dłużej zasypia i aż mi go żal.. ale on prawie nie płacze.. jak się urodził to też, aż panikowałam co z nim :zawstydzona/y:

reklama
Lilith super, że kąpiel udana :))))

Ja też już czekam :)))

Idę łowić pyzy :))) a potem zajmę się połową nóg aby na jutro wszystkiego nie zostawiać :)))

Asiołek z palcem u nogi i tak nic Ci nie pomogą, trzeba go tylko troche usztywnic i zabezpieczyc przód, żeby znów nie uderzyć.:sorry2:

Sierpniowa to ja też dołączę w czwartek na zyczenie tatusia. Mój mąż ma w czwartek jakąś inspekcję i też chciałby żebym rodziła.:-D:-D

Ewaelinka no cóz ja nic nie chcę mówić ale cos ta kolejka do rodzenia Cię wyprzedza.:-D A waga małej rzeczywiście imponująca.

Misiura przykro mi bardzo, że taka sytuacja Was spotkała, ale chyba po ustaniu zatrudnienia przysługuje tylko zasiłek chorobowy a zasiłek opiekuńczy na członka rodziny nie.
Przeczytaj ten artykuł.Czy zasiłek opiekuńczy przysługuje po ustaniu zatrudnienia - Zasiłek opiekuńczy - Zasiłki - Infor.pl
Ale zostaje jeszcze L4 na męża.

A koło mnie przeszła burza, tylko, że jakieś 5 km stąd a u nas ni hu,hu. Tragedia jakaś, wzięlam się za podlewanie ogródka to może się ochłodzę troszkę.

Jest jeden plus upałów- Kacper jest tak padniety że śpi przed 21 ;-)

Ale Wy robotne jesteście. Wow. Ja przy Młodziaku mało co jestem w stanie zrobić,ale na to konto za nim biegam ;-)
U mnie cisza jak makiem zasiał. Chyba jednak termin 5-6.08 się kłania.
Zdycham z gorąca poza tym.

Hej kobitki. Melduje sie ze szpitala. Niestety przyjeli mnie i musze tu zostac chyba do rozwiazania. Mialam dwa razy ktg i jakies skurcze niby wychodza, zapis prawidlowy. Zrobili mi tez usg. Wszystko jest ok, mala wazy ok 3400g. Zobaczymy co jutro powiedza, byc moze bedzie decyzja o wywolywaniu.

Maz mi zrobil niespodzianke i na okolicznosc zostania w szpitalu kupil tableta, dlatego moge was podczytywac na biezaco. Tylko nie bardzo umiem go obslugiwac i przepraszam za brak polskich znakow.

Gorgusia myślę, że Ty to wyrabiasz normę robotności na kilka latvdo przodu :D

Katushka ogólnie współczuję szpitala, ale...ja bym chciała żeby mnie wzięli po terminie. Bo jakoś się obawiam, że coś się stanie, a ja nie zauważę... wolałabym być pod kontrolą. Do tej pory nawet nie wiem co to ktg. Trzymaj się tam i oby poszło wszystko ładnie i sprawnie :)

Wykąpałam się, wiatraczek chodzi...oh jak przyjemnie :D

MISIURA wspolczuje sytuacji.. na pewno sobie maz poradzi :tak: niestety pracodawcy tak szanuja ludzi eh

KATUSHKA to obys szybko wyszla Kochana juz z małą :-)

LILITH gratuluje pierwszej kapieli :-) moj Wojtus dzisiaj tez ma gorszy dzien i najlepiej u mamy na rekach..

ASIOLEK ale Ty juz uwazaj na siebie :-D

EWAELINKA waga wow! Niech juz mala wychodzi uparciuch jeden!

IZIS lepiej duzo jak za mała waga ;-) dacie rade dziewczynki

Widze ze czwartek bedzie owocny w porody :-)

Ciesze sie strasznie ze mam juz Wojtusia ale zazdroszcze troche tego oczekiwania no i chcialabym jeszcze raz przezyc porod :-p a juz raczej dzieci nie bedziemy miec

Ja juz w lozku.. czekam az Wojtusiek obudzi sie na cyca i lece spac

Krem do depilacji Joanna brązowy jest do bani!!!! tyle się nagimnastykowałam a tu włosy dalej siedzą i to po wydłużonym czasie... śmierdzący śmierdziel i tyle ihihihih :)))))))))))))) jutro od 7 rano będę z lusterkiem i maszynką walczyć aby do 15 się wyrobić ihihihihihi :)))))))))

Palucha zaraz zakleję tak jak radzicie czekam tylko niech żel chłodzący się wchłonie... tymczasem jem pyzy z mięsem i popijam litewskim kwasem chlebowym :))) mam w lodówce jeszcze lody :))))

Katushka grunt, że z Dzidzią ok :))))) ;) i est tablet :))))))))))))))))) będziesz mogła zdawać nam relacje na bieżąco ;)

Izis pełen pokąpielowy relaksik :))))

Naktusia ja to myślę, że z mojego punktu widzenia ciąża i poród to zło konieczne aby osiągnąć pewien cudowny cel :)))) nic mnie nie zachwyca... wydaje mi się, że ja bym chciała poród najlepiej przez teleportację ;) a do tego ciąża przyspieszona wehikułem czasu :))) a potem już wszystko chciałabym normalnie :)))

obstawiam wagę małej jutro na 3200-3400 :))

Ostatnia edycja:
reklama
Asiołek - ja lubię eveline cosmetic - różowy ultradelikatny, chyba jedyny po którym mnie krostami nie wysypuje na bikini.

Czwartek dziewczyny to jest bardzo dobry pomysł, bo oglądałam pogodę - ma być właśnie od czwartku ochłodzenie :)

Do góry