natkusia
Fanka BB :)
MAGDA koniecznie daj znać!
KAHAKA chrzest mamy 7 września :-) ubranko kupiłam na rozmiar 62. Co prawda Wojciech ma 52cm ale chodzi w 56 i niektóre ma takie na styk. A nie chciałam na ostatni moment kupować ;-)
FIUFIU pewnie jakieś durna wewnętrzne zasady
MADISON ręce opadają jak to przeczytałam..
BARBARKA ojj to miałaś delikatny masaż.. ogólnie po taki masażu wychodzi się z łzami w oczach ;-)
FAISCA dzięki.. oby szybko bo na łeb dostanę
ASIOŁEK hehe dobre :-)
u mnie znowu dzień pt "mama bądź ciągle przy mnie" .. szukam jak wariatka chusty do wiązania i nie mogę cholerstwa znaleźć Aaaaaa!
KAHAKA chrzest mamy 7 września :-) ubranko kupiłam na rozmiar 62. Co prawda Wojciech ma 52cm ale chodzi w 56 i niektóre ma takie na styk. A nie chciałam na ostatni moment kupować ;-)
FIUFIU pewnie jakieś durna wewnętrzne zasady

MADISON ręce opadają jak to przeczytałam..
BARBARKA ojj to miałaś delikatny masaż.. ogólnie po taki masażu wychodzi się z łzami w oczach ;-)
FAISCA dzięki.. oby szybko bo na łeb dostanę

ASIOŁEK hehe dobre :-)
u mnie znowu dzień pt "mama bądź ciągle przy mnie" .. szukam jak wariatka chusty do wiązania i nie mogę cholerstwa znaleźć Aaaaaa!

ja dzisiaj taki odbieram w aptece jako ostatnia nadzieja inaczej to ja juz na zawsze pozostane smoczkiem..
jakąś porażka. Mam małą karmić częściej, mniejszymi porcjami. Ale co lekarz to inaczej. odpiszę Wam wieczorem, bo jest to komedia w całej tej tragicznej sytuacji.