Czesc dziewczyny ja tsk na szybko poki mala spi.
U nad roznie czasem jak dzis, jedzenie spanie i tak na przemian, czasem po kilks godzin czuwania, stekania i prezenia. Moja mala wydaje przy tym dzwieki jak stary dziad
U nas ewidentnie szkodzi szybki wyplyw mlekas z piersi( mala oproznia ja w 5 minut) przy czym krztusi sie odbija i ulewa. Musze karmic ja tak jak pisze GORGUSIA ze lezy na mnie przynajmniej to poczatkowe mleko. A ze nie zawsze mi sie chce tak ukladac to i roznie z tym brzuchem jest.
Ja ukladam na brzuchu do spania w ciagu dnia. Mam monitor oddechu i jestem spokojna.
EWA.S Co do odciagania pierwszej fazy mleka. Ja tak robilam przy synku, zalecil mi lekarz przy kolkach. 10 ml starczy. Wielkiej roznicy to nue robilo bo.to dziala tylko przy nietolerancji laktozy.
Duza wine za dolegliwosci nasxych szkrabow ponosi niedojrzaly uklad nerwowy i pokarmowy i polykanie powietrza. Trzeba sie naprawde nagimnastykowac, by tego unikac.
Mam pytanie odnosnie diet. Moja polozna zgodnie z najnowszym trendem twierdzi ze mozna jesc wszystko ale zdrowo i dieta ma wplyw ns nas a nie ns dziecko, chyba ze jest alergikiem. Co wy na to? Ja po przejsciach z synkiem prawie troche sie boje ale probuje coraz nowszych rzeczy.
A i dzis mamy miesiac
Dziewczyny po cc krwawicie jeszcze? Ja juz mialam zolte a dzis znow kropki krwi. Juz mnie to martwi.
Buziaki