reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny, co do zapalenia dziąseł jako stomatolog mogę poradzić bardzo dokładną higienę. Mimo krwawienia i dyskomfortu nie omijać tego miejsca przy myciu! Najlepiej ultra miękka szczotka np curaprox i płukanie naparem z szałwi :-) jeśli nie będzie poprawy po kilku dniach to wtedy wizyta u dentysty :-)

Zgadza sie. Ja cały pierwszy trymestr miałam problemy z dziąsłami i szałwia mi bardzo pomagała.

reklama
Tez mam problem z dziąsłami. Opichniete lekko dotkne i juz krwawia ale taki moj urok moja mama 3zeby stracila w ciazy wykruszyky sie jej. Mi tez juz dwa pekly ale uratowalam narazie.

A my z mezem bylismy na basenie w koncu mnie namowil bo ja noe lubie basenow ale było calkiem fajnie:) a maz cieszył sie jak dziecko hehe

Ja noce przechodzę strasznie ostatnie dwa dni. Dzień super nic nie czuje tych upałów ale w nocy mam katorge. Poce się jak nienormalne i nie mogę się ułożyć. Po prostu szlag mnie trafia. Żadna pozycja nie jest ok.

Z dziaslami raczej nie mam problemu. Trochę krwawia ale nie tragicznie i nie zawsze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja bym od razu była na ip. Po Twoich przeżyciach to nie przelewki. Maluch może kopać ale to może być łożysko albo szyjka. Trzymam kciuki kochana :* na pewno będzie dobrze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

aniolkowa daj znac jak cos bedziesz wiedziala, najwazniejsze, ze sie rusza

ja wlasnie wstalam, glowa mnie w koncu nie boli :)

dzisiaj dzien mamy!! [emoji7] ostatni bez maluszkow (no poza dziewczynami co juz maja pociechy) jak tam samopoczucia?

Ostatnia edycja:
aniołkowa mama mam nadzieję, że to nic poważnego, daj znać jak już będziesz coś wiedziała.

Ja dziś od drugiej nie śpię, bo pies sąsiadów ujadał za ścianą do samego rana :/

reklama
Aniolkowa dlaczego dopiero jutro? Nie ma mozliwosci skonsultowac z lekarzem dzisiaj? Odpoczywaj, Nie przemeczaj sie I daj znac jak bedzie cos wiadomo :)

Mi sie dzisiaj dobrze spalo, cos mi sie snilo, ale nie pamietam co.

Jaspis wspolczuje, moj pies to spi cala noc jak zabity.

A jak mają sie wasze stosunki z tesciowymi? Czy z okazji dnia mamy skladacie Im zyczenia, no Wiem, ze w tej kwestii zdania sa podzielone

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry