Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane nie wiem czu wiecie ze w polsce mozna zapisac sie do połoznej przed porodem przyjdzie do domu porozmawia u mnie nawet ma przenosne urzadzenie do mierzenia tetna dziecka no i dowiedzialam sie ze moge isc do bezplatnej szkoly rodzenia na zajecia :-)
masakra jest, ja sie czuje jakbym umrzec miala serce mi wali cala pulsuje i puchne juz dzisiaj siedzialam na brzegu wanny i moczylam nogi w lodowatej wodzie bo skonczyly mi sie pomysly jak sobie pomoc
Współczuję wam tych upałów. Ja ogólnie bardzo dobrze znoszę gorąco ale w ciąży to chyba musi być masakra. Podejrzewam że przez te upały szybciej będą porody niż w terminie
Aniolkowa hej hej rozumiem , że nadal wersja double
Mnie autentycznie upały nie ruszają. Przed ciążą średnio dawałam rade a teraz jest lepiej hehe nie puchnie mi nic tyle tylko , że się poce na papie co mnie mocno irytuje bo wciąż mam mokry wąs
Ja witam się z Wami w końcu wyleczona
Ale co przeżyłam to zapamiętam na długo ...
Muszę córce podpaski odkupić bo bez nich ani rusz przy napadach kaszlu, maaasaaakra to była ... ech ... brr....
dobrze że już to za mną i mam nadzieję że już do końca ciąży będziemy cieszyć się zdrowiem
Dziewczyny znacie ten blog ?? baaardzo fajny : Link do: Blog Mamy Gadżety