reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

dzisiaj pierwszy dzien mojego lezenia plackiem, nudzi mi sie jak nie wiem niczym nie mam ochoty sie zajac do tego te bolace zatoki :( i strasznie mnie ciagnie brzuch po bokach

plus taki ze zamowilam darmowe probki tkanin to sobie poogladam zanim zamowie

a wy jak tam zycie na wolnosci?

reklama
Ja będę robiła salatke :D

Znam bol leżenia bo leżałam na początku ciąży i pamiętam jak to jest.

Ściągnij sobie jakąś grę na telefon to się wciągniesz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jem bo taka mam ideologię. Mój mąż też nie je :)

Ja też nie jadłam takiego selera ale na drugim forum koleżanka robiła i dała przepis i wyszło super ;D mam co jeść ! Wszystko mi się juz znudziło hehehe

a malemu dasz?;p moja siostra byla wegetarianka i to taka zawzieta ze z babcia sie malo nie pobily :D a w ciazy zaczela jesc i do tej pory je dzieciaki tez jedza :d a u moich rodzicow sie nie je miesa na zyczenie dostawalismy ale mamie srednio wychodzilo :D

chyba zrobie taka salatka tez juz tyle zjadlam ze sie poprzejadalo :D

z chrztem tak samo zrobie, chociaz ciekawa jestem ile dzieci z klasy do komunii bedzie podchodzic prezenty itp czy to nie bedzie powodem, dla ktorego bedzie chciec

reklama
No to jak dla mnie za wcześnie. Komunie mu zrobię na jamie :D impreza , prezenty i żarcie :D i tez będzie miał. Bo komunia nie na tym ma polegać w teorii.

Do góry