Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powoli wychodzimy na prostą. Ogolnie od poczatku cos jest nie halo. Najpierw krwotok potem krwiak gigant zastoj w nerkach a ostatnio podejrzewali tasmy owodniowe bo jakas narosl jest w worku owodniowym ale wczoraj bylismy w klinice u specjalisty i mówi ze to nie jest groźne i nie wplywa na dzidziusia bo moze sie spokojnie poruszac. Mam nadzieję ze bedzie juz dobrze i bedziemy w koncu mogli sie cieszyc i przestac się bac.Happymum bedzie dobrze jak dobrze licze zostaly co dwa tygodnie do 36 tc oby malenka zaczela przybierac o posiedziala w brzuszku troszkę dłużej
Anetka gratulacje córeczki a co tam u was slychac?

I ja przyłączam się do Ciebie[emoji5]Happymum bądź dzielna kochana. Wszystko lekarze mają pod kontrolą :* jestem dobrej myśli i trzymam kciuki.
Jeżeli chodzi o odwiedziny to ja jestem jakaś dziwna bo chce moja mamę od razu po wyjściu ze szpitala. Powodem jest to , że straciłam z nią kontakt jakiś czas temu a kiedyś byłyśmy sobie bardzo bliskie i teraz znów tak jest. Zawsze była moja przyjaciółką a pewne zdarzenia nas oddaliły wiec korzystam skoro znów mam mamę. Mam nadzieje , że się nie zawiode. Zresztą mój mąż i tak pracuje. Wiem o tym 2 tyg urlopie ale nie da rady go wziąć. Mamy inny układ w firmie z szefem i dodatkowo swoją nową na utrzymaniu wiec niestety... a prędzej bym skisla niż teściowa zaprosiła btw![]()
Igi [emoji173]32 tc