maldob
Fanka BB :)
A bol przy tym był? Udało im się zalozyc za pierwszym razem?maldob - ja miałam cewnik przed planowaną cc założony ok 1 godzinę przed...może nieco dłużej. jak wykonywali cesarkę, po której ja miałam być w kolejce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bol przy tym był? Udało im się zalozyc za pierwszym razem?maldob - ja miałam cewnik przed planowaną cc założony ok 1 godzinę przed...może nieco dłużej. jak wykonywali cesarkę, po której ja miałam być w kolejce.
Ja też miałam ogromne problemy ze spaniem a od trzech nocy słuchajcie biorę sobie długi prysznic zaraz przed położeniem spaćja ostatnie dni nie spie wiecej niz 4h na dobe.. dzisiaj tez polozylam sie kolo 23 i pobudka 1:40.. mamy 3:25 a ja dalej nie spie oczy jak 5zl jakas poddenerwowana jestem.. to sie w koncowce wyspie na zapas nie ma co
A bol przy tym był? Udało im się zalozyc za pierwszym razem?
Dzieku za info :-) moze nie bedzie tak zletroche bolało I troche piekło, poza tym bardzo dziwne uczucie... ale przyzwyczaiłam się.