reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Paper też myślałam jak nie zdążę ew hybrydy zdjąć (gdybym ją jednak miałą) to wziać do torby szpitalnej folię i aceton haha :)
To zakładam :)
Też mnie wzruszają opisy porodów na innych wątkach :)

reklama
Ja miałam cała ciążę hybrydy i dalej mam ale już mam taki odrost, ze w razie czego widać płytkę [emoji3] w sumie już prawie nie ma koloru [emoji23] we wtorek mama mi zdejmie i bede gotowa. Musimy tylko spróbować zamontować fotelik do auta i jesteśmy gotowi na przyjście małego! [emoji4] ja też jestem bardzo wrażliwa!

[emoji173]

Mi to powiedziała koleżanka która jest położona w Polsce, że jak jest odrost to nie ma problemu. też bym na to nie wpadła [emoji23] nawet mówiła, że dużo kobiet francuskie hybrydy robi bo nie potrafi bez lakieru funkcjonować [emoji38]

[emoji173]

Papercut podziwiam że chce Ci się malować paznokcie. Mi się nic nie chce :p po ciąży hybryda bo też ani pewnie czasu ani większej ochoty na częste malowanie nie będzie a tak to ładne i zadbane. O tym odroście też nie pomyślałam :p

Ja robiłam hybrydy sama ale pozyczylam lampę siostrze a , że ona mieszka 350.km ode mnie to siła rzeczy nie robiłam później ;) teraz od kilku tygodni nie maluje z racji porodu.

Od wczoraj młody mniej ruchliwy, do łazienki latam co 3 minuty dosłownie. Może coś się kroi?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To lepiej z łazienki nie wychodzić :p podobno jak brzuch się obniża to się biega siusiu... Więc może jednak bliżej niż dalej :p ja nie sikam jakoś częściej ale za to bóle wyraźniejsze.

Ja swoją lampę wydalam głupia a bym miała jak znalazł :-/

reklama
Mi hybrydy siostra robi ogolnie.

Mamakulka ja tez wsłuchuje sie w swoje objawy i po wczorajszych przytulankach z m tez mam silniejsze takie kłucia w kroku jakby ucisk. Szyjka na pewno juz sie skraca wiec mam nadzieje ze to moze mała schodzi coraz nizej :) wszyscy co mi sie pytaja mowie ze w tym tygodniu pod koniec mam zamiar rodzic hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry