reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mi poki co to tylko dwa dni mnie mocniej mdliło a teraz to czasami tylko lekko ale zla jestem ze bez kija nie podchodz:wściekła/y: i jeszcze dzs mnie brzucho swędzi i na siusiu co chwile latam chyba jakies zapalenie się przyplata :-(

Basienka-kurcze nie wiem jak w pl sie to nazywa. Beda mierzyc kość nosowa(chyba) i potym rozpoznaja czy jeszt ryzyko zrspolu downa.
Ja mam mdłości rqz gorzej jest raz lepiej od kilku dni tez mnie senność wzięła. Maly dzis zostal w przedszkolu bez placzu...na szczęście :)

Basienka-kurcze nie wiem jak w pl sie to nazywa. Beda mierzyc kość nosowa(chyba) i potym rozpoznaja czy jeszt ryzyko zrspolu downa.
Ja mam mdłości rqz gorzej jest raz lepiej od kilku dni tez mnie senność wzięła. Maly dzis zostal w przedszkolu bez placzu...na szczęście :)

to jest usg genetyczne mieszy 12 a 13 tyg. ciazy. u nas jest obiowiazkowe

reklama
W pierwszej ciazy mialam takie badania. Byly dosc drogie, ale sama chcialam :-) Wszystko bylo wporzadku :-) Dziewczyny siedze w pracy i zasypiam .... zasne zaraz na stojaco, to silniejsze ode mnie. Jeszcze takiego kryzysu nie mialam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry