Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zamglone też ma czasem takie mało wyrazne jeszcze rozchodzace się czasem .A czy wasze dzieci maja takie jakby zamglone oczka? Bo moja nie ma takich wyraźnych i to mnie martwi czy wszystko ok.
Co chodzi o karmienie w miejscu publicznym to ja tez mam opory. Ale jak mus to można sie zakryć chustka albo pieluszka aby nie wystawiać całego bufetu. Co chodzi o ta aferę w restauracji to tam goście sie skarżyli chyba i akurat uważam ze nie dla każdego moze byc przyjemny widok przy jedzeniu karmiącej baby obok. Pamietam ze kiedyś jak byliśmy w dużej restauracji gdzie było dużo zakamarków i zapytałam gdzie mogę nakarmić dziecko to młoda kelnereczka idioteczka powiedziała ze mogę w ubikacji. Wkurzyłam sie i powiedziałam ze na pewno na kiblu dziecka karmić nie bede i poszłam nakarmić na sale która była zamknięta dla gości, miała szczęście ze juz nie powiedziała ze tam nie wolno... ;-)