Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niunia jeśli dziecko przybiera na wadze i sika minimum 8 pieluszek dziennie to się najada. A płacze bo tak wyraża swoje potrzeby, inaczej nie umie. Niech mąż spróbuję nie mówić przez cały dzień. Wiem że hormony i słowa męża zabolały ale nie przejmuj się i karm jak karmiłas. Przecież my dorośli tez nie jemy co 3godz tylko wtedy jak jesteśmy głodni.
Mammyblue współczuję okropnie, ja też się boję tego pępka. Dzisiaj odpadł kikut i nie wiem co dalej.. Czy to normalne że ma troszkę ropy tam w środku i krewki minimalnie? Czym to teraz przemywac? niunia tak jak mówią dziewczyny, jeśli możesz karm. Nie przejmuj się c
Mój 2latek kopnął mojego maluszka w główkę ja siedziałam na łóżku i karmiłam on leżał z drugiej strony i zaczął się turlac machnął nóżką nie wiem czy nie chciał czy chciał ale okropnie się wystraszyłam. Boże jak ciężko jest czasami z niemowlakiem i takim zazdrosnym 2latkiem już chwilami brak mi sił