reklama

Sierpniówki 2016

Ja smoczka mam bo mały urodził się z taką potrzeba ssania, żeby się zagryzl [emoji1] nie daje tylko przed jedzeniem bo potem bardzo mi sutka niszczy. Mój ma 10 dni i próbuje podnosić głowę, mamakulka jak to robisz [emoji1] nie potrafię sobie wyobrazić, że kiedyś będzie wszystko regularnie [emoji31]

[emoji173]

reklama
Ja bez wkładek nie dam rady. Cieknie ciągle i przeciekaja czasem. Wkurza mnie to jak nie wiem. Są momenty ze jak wyciągnę pierś do karmienia to normalnie fontanna .

Sierpniowka mam syna takiego grzecznego, on naeet w nocy nie płacze tylko mamrocze i czasem chwila minie zanim go usłyszę. Powiem Wam , że jakbym mu w nocy smoczka dala to by spał całą noc , ale mi go żal ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tak nie cieknie to może coś nie tak?! [emoji21] nie wiem jak to mamakulka zrobiłaś, mój od 20 do 3 w nocy nie chciał spać, ciągle płakał. Myślałam, że zwariuje. Jak to dziewczyny jest z tym odbijaniem po jedzeniu.. Jak on mi zasypia przy cycu to co?! [emoji21]

[emoji173]

Sierpniowka teoretycznie przy kp nie trzeba ale warto. Ja na śpiocha mojego podnoszę bo też zasypia.

No cóż małe diablęcie masz hehe ja też nie zawsze mam taką noc. Czasem w Igim się budzi terrorysta :D ostatnio od 4 do 7 nie spal tylko się gapil ale jak ja usnelam to alarm bo nie patrzę i nie podziwiam[emoji14] u mamy jestem na Śląsku teraz i śpi dobrze. W bloku na 6 piętrze gorąco i może dlatego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Muszę też zacząć tak odbijać, no mój jest diabeł, a jak go przewijam to wgl szatan wcielony, nic nie działa [emoji38] szumis czasem pomaga zasnąć ale na przewijaku mam walkę z płacząca ośmiornica [emoji23]

[emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry