reklama

Sierpniówki 2016

nie wiem ide do luxmedu na dyzur z mala bo moze faktycznie cos jej jest dodatkowo 3 dzien placze non stop nawet jedzac czy spiac ja mam juz dosyc moze cos z brzuszkiem ma, no nie wybaczylabym sobie jakbym jej css do ucha calymi dniami robila a by sie okazalo, ze placze bo cos jej dolega powazniejszego

reklama
Ja juz pytałam chyba wszystkich o to stekanie - w szpitalu w przychodni i położną środowiskową i wszyscy zgodnie mówią ze to normalne i przejdzie samo. Mój potrafi tak stekac większość nocy. W dzień nie albo nie zauważam bo jest głośniej. Mnie to stekanie spac nie daje i budzi non stop.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Malwina tez steka glosno, glownie jak spi i pozniej sie przeciaga i zaczyna takie stekanie. W nocy tez sie przez to budze.
U nas dzisiaj noc w plecy. Mloda obudzila sie o 23:30 i poznoej noe dala soe odlozyc. Sen maksymalnoe 15 minut i krzyk. Zasnela o 3:45. Wygladala na wyspana chociaz w dzien duzo nie spala. Nie wiem co jej bylo, ale oby sie juz nie powtorzylo.
Magdalena - przesylam pozytywne fluidy, obyscie szybko wrocili zdrowi do domku. Trzymam za Was kciuki.
No a Szumis chyba na razid sie u nas nie sprawdza, ale jest sliczny;)

Nie no nie przesadzajmy z tym stekaniem to czasem jest tak ze dziecko scierpnie i trzeba je przekręcić na inny boczek bo samo przecież nie wstanie nie?
Na mojego to działa. Zresztą teraz są te skoki. Ja bym się nie doszukiwala.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane ja tam nie słyszę stękania:-) u mas najwiekszy problem jest z ulewaniem czasami ladnie po jedzeniu beknie i wtedy jest wszystko ok a czasami nie beka i wszystko wypluwa:-( juz nie wiem co z tym robic jak mu sie uleje to potem szybciej jest glodny macie jakis pomysl jak temu zaradzic?

Sliczne te sierpniowe dzieciaczki:-)

Edit: podrzycilam zdjecia Kuby na meila:-)

Ostatnia edycja:
Ja podzielam zdanie mamykulki. Paper skoro mała tak długo płacze faktycznie lepiej iść. Mój mały spał dobrze w nocy ale wieczorem kolki potworne. Już 4 dzień wieczorem go męczą, bardzo mnie to martwi i jak patrzę jak się męczy to aż mi łzy ciekna :(

[emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry