reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Witam nowe mamusie i gratuluję dobrych wieści z wizyty :) ja jak zwykle w pracy ale jutro na szczęście wolne :) my powiedzielismy na razie najbliszej rodzinie (rodzice i rodzeństwo) co do przygorowań światecznych wczoraj kupilismy choinkę i dzisiaj mąż z córeczką będą ja ubierać wiec jak wrócę z pracy bedzie ślicznie ubrana ;) sorki kochane nie mam za duzo czasu na pisanie :( ale jak pójdę na zwolnienie mam nadzieje że to się zmieni miłego dnia wam życzę

reklama
Jolcia ja sobie odpiscilam. Przestalam sie zamartwiac i czytac jakie wady moze mieć dziecko i jakie komplikacje moga wystapic. Po prostu pogodzilam się z tyn ze mam cukrzycę. U mnie w rodzinie bardzo dużo osob ma. Z obu stron mamy i taty. Jestem pogodzona z tym ze moze mi juz cukrzyca zostac. Ja zresztą nawet jak nie bylam w ciazy mialam stan przedcukrzycowy.

Jolcia nie wiem o ktory wynik Ci chodzi. HbA1c ? Tej hemoglobiny glikowanej? To wynik mialam 5.3 a pod koniec ciazy 5.7. A wyniki obciazenia glukozo to106na czczo 208 po h a po 153 cos takiego. Ja nie wiem co to ta krzywa cukrzycowa. Czy to to samo co obciążenie glukoza?

Happymum mam podobny problem. Moj mąż ma 6 rodzeństwa i jego rodzice maja juz 8wnuków. Wcale nie sa zachwyceni moja ciąża. Za pierwszym razem tez sie matka zalamala. Jak jej powiedzielismy to zareagowala: o Boze... Zamiast gratulacji. Ale ja mam ich wszystkich w d... To nasze życie, sami sie utrzymujemy, do wszytkiego sami doszlismy . wazne że my sie cieszymy.
Będę Was podczytywac dziewczynki uciekam zaraz na caly weekend do pracy :)

aneta-u mnie podobnie ale najgorsze że na ciąże siostryS. się ucieszyli mimo ze z tym facetem była1-2miesiąca...mieszkają 30 min autem od nas a mojego synka nie odwiedzają ani nigdy na spacer nie wzieli a reszte wnowków na wycieczki i wakacje,spacery itp.

marik-wiesz ja i tak sobie dorabiam w domu i realizuje pasje ale oni z tych co tylko kasa sie liczy,auta na pokaz itp.
I takie coś gubi ludzi w dzisiajszych czasach pogoń za pieniądzem trzeba sie cieszyc tym co jest i co nas cieszy i nie przejmowac sie innymi wiec kochana jak ci tak dobrze olej wszystkich glowa do góry pierś do przodu i wszystko bedzie dobrze

Niunia-pewnie masz rację,ja to moge olać ale wiesz jak sie czoje mój S. Ze jego rodzice wszystkie wnuki kochaja a naszego synka nie...przykro mu strasznie...tzn. mówi że ma to gdzieś ale wiem ze tak nie jest

marik-wiesz ja i tak sobie dorabiam w domu i realizuje pasje ale oni z tych co tylko kasa sie liczy,auta na pokaz itp.
No i to najwazniejsze. A jak oni wola co innego, to ok, o takich sprawach sie nie dyskutuje i komus w zycie sie nie wchodzi. A jak mozna wiedziec to jaka masz ta pasje?

Marika pisze wiersze,proze i opowiadania(mam strone na fb i pierwszy debiut w tomiku poezji) prowadze tez bloga lifestyle i robie Personalizowane plakaty obrazki ze slow itp.

Marika pisze wiersze,proze i opowiadania(mam strone na fb i pierwszy debiut w tomiku poezji) prowadze tez bloga lifestyle i robie Personalizowane plakaty obrazki ze slow itp.
O kurcze, super :) To taka artystyczna duszyczka z Ciebie :) Ja na odwrot, antytalent :D jak chodzilo o j.polski w szkole, czy zadania z jakis wypracowan, rysunku itp to mi siostra musiala robic, zebym sie nie zmarala na calej lini. Nie wiem jakbym bez niej przezyla lata szkolne :D

reklama
Do góry