Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez teraz pije goraca wode przy tym przeziebieniu i jakas herbatke hippa na laktacje. W ogole jak wiecej pije to i pokarmu mam troche wiecej. Od dwoch dni tylko jedna butelke dorabialam i moze gdybym w koncu zaczela wstawac w nocy i odciagac to daloby rade bez.. mam wyrzuty sumienia ale nie moge sie zwlec. Moze mi sie ktoregos dnia w koncu uda
Z wyjazdem to mnie maz namawia. Kolejna prace planuje znalezc za granica. Tutaj oboje mamy bardzo dobre prace i ja mialabym klopot z robota w zawodzie poza polska ale z drugiej strony za wiele nas tu nie trzyma. Kiedys tez myslalam ze szkoda wyjezdzac bo rodzina etc. ale z czasem mi przeszlo. Trzeba myslec o sobie i o dziecku, a rodzine mozna odwiedzac. Nas obie babcie tak namawialy na potomstwo a teraz jak chcielismy wyjsc wieczorem na 3h z okazji rocznicy i zostawic komus mala to nie bylo chetnych zaczynam myslec o jakiejs opiekunce na 2-3 wieczory w miesiacu..
To Igi waży mniej niz Kuba wczoraj byl wazony na szczepieniu i ma juz rowne 6 kg :-) tylko nie wiem jaki długi jest bo mi go mie zmierzyla:-( muszę sobie go w domu zmierzyc