Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No przecież zartuje. W sumie nie chodzę w rozpuszczonych wcale wiec nie przeszkadza mi aż tak. No i nie wiem czy zdążę jeszcze zrobić włosy przed wyjazdem... jutro mam dzień wrażeń. Musze prezenty jeszcze dokupić , gotować , piec i odebrać miody co zamówiłam a w pt jedziemy rano. No cóż. Zobaczymy jutro
ja prezenty wszystkie mam ale dom wyglada jak po wojnie i skisne jak pierniczkow nie zrobie, dzisiaj bylam wiekszosc dnia poza domem bo na spacerach mala mniej krzyczy a juz nie mam sily tego sluchac i uzerac sie z nia w domu, jutro moze da cokolwiek zrobic [emoji23][emoji23]
A propos wlosow, jak bardzo Wam wylaża? Mi w cholerę, a lekarka kazała zrobić badania na zelazo jak będą bardzo wychodzić i nie wiem czy to co mi wyłazi to jeszcze norma po ciąży czy juz nie. Mi taki klaczek zostaje na grzebieniu po umyciu i wyczesaniu :/