Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mimo że już są święta, to życzę nam, aby były jedne z najpiękniejszych świąt w życiu, bo z naszymi cudami. Wesołych i rodzinnych oraz pogodnych świąt. Spedzcie je najlepiej jak potraficie.
Dziekuje za wszystkie zyczenia:-) pierwsza wigilia przygotowana przezemnie udala sie wspaniale nawet zupa grzybowa dla meza robiiona przezemnie pierwszy raz mu smakowala:-) dzieci byly super grzeczne i dostaly duzo fajowych prezentow i wszyscy bylismy uśmiechnięci i szczesliwi:-)
Ale zeby nie bylo kolorowo jakis katarek mnie złapał :-(
Dzięki za życzenia ja też Wam chcę życzyć dużo zdrowia dla nas i dla dzieci, też tego zdrowia psychicznego byśmy mialy cierpliwoś i duzo szczęścia i miłości!
Dziewczyny jak tańczyłam dla mojej Wiki krecilam głową tak nieee. I dzis z siostrą tez tak robilysmy. Jak jej sie tak pokaze to kiwa głową prawo lewo. I tak sie zastanawiam czy to mozliwe że taki maluch nauczył sie naśladować?
nina juz sprawnie siega po przedmioty i z duza sila przyciaga je do buzi, nie da sie herbaty napic z nia na kolanach bo wbija palce w reke i ciagnie kubek do siebie, ale zawody wczoraj mialam z jedzeniem barszczu zeby nie sciagnela na siebie i sie nie oblac jeszcze 2 tyg temu na imieninach babci byla gadka, ze ostatnie chwile siedzenia z dzieckiem na kolanach przy stole spokojnie zaraz zacznie na siebie rzeczy ze stolu sciagac lapiac za obrus itp i prosze bardzo juz ten moment nastal [emoji16]