Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosia, rozumiem że się zloscisz. Jak jesteś już wykończona psychicznie i fizycznie to nic dziwnego. A z tym odkładaniemOj mój też najchętniej palce by mi ciagle gryzl ale ja własnie bokiem daje bo nie lubię mieć krótko obcietych paznokci;(
Mi włosy też ciągle garściami wypadają, ale widzę że nowe też rosną. Będzie miał co Kuba wyrywacjuż nieraz jak złapie takie ktore z kucyka wypadły to ciągnie i mu w ręku zostają... aj co za ból...
Jakiegoś doła ostatnio lapie, przez to że Mały taki marudny całymi dniami i juz od 5rano placz. Dzis na sile go usypialam w dzien i na noc polozylam po 21 dopiero to moze pospi dłużej jutro. Ale juz powoli zaczyna mi brakować cierpliwości i sie zloszcze jak On taki zły;( odkładam go wtedy do łóżeczka na chwilę biorę kilka głębszych oddechów i od nowa. A potem jak juz sie uspokoi chwile czy usnie to mam wyrzuty sumienia straszne bo przecież takie biedne maleństwo coś mu dokucza i boli i nie może wrednej matce wytłumaczyć co;(
chyba potrzebuje jakiegoś dnia wolnego albo choćby 2godzin tylko dla siebie
Tak, kp. Chciałabym karmić rok, tylko nie wiem czy mi cierpliwości starczy [emoji23]Ja jeszcze kminie nad takim czyms Link do: Przenośne krzesełko do karmienia - Allegro.pl po złożeniu mieści się do torebki. Zeby miał u rodziców moich i na wszelkie nasze wycieczki bo uwielbiamy podróże. Cena spoko do jakości z tego co czytam
Effa Ty kp ?
Orkiestra zebrała już ponad 29 milionów [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji173]