Dominika81
Fanka BB :)
koficzka - a Twoja starsza córcia poszła teraz do szkoły?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to znowu po sobie mamy hehehehehehehehehKasia gratulacjeja wizytę 11 zaliczam
![]()
Mnie piersi okropnie bolały przed każdą miesiaczki, ból był nie do zniesienia a teraz nie bolą mnie prawie w ogóle, za to powiekszyly się bardzo szybko i są ciężkie. Dopiero teraz zaczęły wychodzić mi na nich widoczne żyły, ale wydaje mi się, że skutki cały czas wyglądają tak samo.Dziewczynki! mam do Was wszystkich pytanieKiedy was dopadł ból piersi?
Ostatnim razem jakoś kilka dni po terminie @ bolały mnie piersi ale nie za mocno a potem czasami sutki. Teraz nie bolało mnie nic, jedynie dziś kilka razy zakuło w sutkach. Mąż uznał że obwódki sutków mam lekko powiększone (ja tego nie widze) Nie wiem czy on sobie tego nie wyobraża przyadkiemTak czy siak martwie sie bo prawie wszystkie dziewczyny bolą te piersi a mnie nic a nic...
wiem że każda ciąża jest inna...no ale może być tak że wszystko jest w porządku pomimo tego że piersi niespecjalnie się powiekszyły i nie bolą?