Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my tez w domkuU mnie brzuszek tez zaokrąglony, w pierwszej ciąży z tego co pamiętam był później widoczny. O imionach zdecydujemy jak się dowiemy płci, ale wstępnie mamy wybrane.
A jakie plany dziewczyny na sylwestra, zostajecie w domu, czy może jakas szalona impreza?![]()
Asiunia1988 - oj, ja mam tak że raz mi zimno raz gorąco, ale ostatnio dokładnie jak piszesz - w domu gorąco a ja w swetrze I pod kocem a stopy jak lody.
nati92 - oj, moi też (7 I 5) jak czasem dostaną głupawki I zaczną szaleć to można osiwieć ;-)
wtedy szybko ubieram ich w kurtki I wyganiam na ogródek.
gorzej że to chłopaki, to się lubią poszturchać troche ;-)
mokka - u nas szampan piccolo I tańce z dziećmi w domu ;-)
happymum, aneta_ck - a jakie macie wybrane imiona?
happymama - a jakie Wy macie dla dziewczynki?
starszy syn obstawia: Wincenty
(powiedział, że zdrobniale będziemy mówić Wini lub Winniczek 
) 

Jeśli martwicie się, że nie macie wymiotów czy mdłości to chętnie się zamienię! Wczoraj spóźniłam się do pracy z powodu wymiotów, dziś wróciłam z pracy i jeszcze w kurtce powitałam muszlę klozetową. Kocham ten stan. Cieszcie się z tego co macie, wymioty i mdłości rozwalają cały dzień, po wymiotach jestem senna, zmęczona tak jakbym przekopała ogródek, a nawet bardziej! Czasem brakuje mi sił, a jak dostaję kaszlu to wiem, gdzie mam się kierować :/
Co do piersi to u mnie znacznie się powiększyły, ale na szczęście nie bolą. Tyle tylko, że spanie na brzuchu staje się trudne.
Brzuch jest mało widoczny, choć widać krągłości. Wieczorem po całym dniu i po posiłkach trochę widać, ale raczej nikt by się jeszcze nie domyślił, że to z powodu ciąży.