Ale tutaj cisza. Mama Kulka jak Twój synek z zębami? Bo Maksiu nadal ma tylko 4 : dwa na dole i dwa na górze. Co do szczepień to my opóźnieni bardzo. Gruźlicę w ogóle, a latem tylko jedną dawkę tych łączonych kilku dostał bo potem już tylko młody był albo chory albo po chorobie. Teraz np po ospie mamy odczekać 6 tygodni zanim się będziemy szczepić. Poza tym straszny łobuz się zrobił z synka. Bije 4 letnią siostrę, rzuca jedzeniem, wyłącza kurki od kuchenki,włącza piekarnik,zmienia pralce temperaturę.Długo by wymieniać.My już od jesieni jeździmy w parasolce Maclaren Quest. Fajna jest chociaż ją mamy nie nową. A tak nadal karmię Maksia piersią..
Effa dzięki za ten tekst o sterydach. Nie miałam pojęcia że są tak szkodliwe. U nas w przychodni tylko by przepisywali bactrim, antybiotyki i sterydy. Strasznie trzeba uważać co się podaje dzieciom.
A tak polecam konto w banku Millenium. Mało kto wie ale przez rok do tego konta jest gratis ubezpieczenie assistance. A to znaczy że można np. 7 razy wezwać do domu pediatrę do dziecka. Ja już z tego raz korzystałam więc sprawdzone.