Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Znalazlam dzis na necie cos takiego jak chinski kalendarz płci. Sprawdziło sie Wam juz? Mi z synkiem tak. A teraz wychodzi dziewczynka ciekawe czy prawda
Pamiętajcie dziewczyny ze do naszego wieku dodajemy rok wedlug chińczyków czlowiek jak sie rodzi ma rok. Jesli zaszłyście w ciąże w listopadzie patrzymy na pazdziernik ich kalendarz jest do tylu.
Na polski strona są bledne kalkulatory! polecam ten kalkulator: http://www.chinesegenderchart.info/gender-prediction.php#predict
Moja siostra zaszla w listopadzie ma 21 lat w tabeli patrzymy 22 i pazdziernik wychodzi dziewczynka
ja nie sprawdzam- co ma byc to bedzie byle by zdrowe sie urodzilo
a my dzis spzredalismy nasz samochod i teraz rozpoczynamy poszukiwania rodzinnego samochodu
Witam w Nowym Roku! :-)
Ja byłam na domówce u mojego R. Tłumy ludzi... kilogramy jedzenia... zabawa do 6...
Bez mdłości, zmęczenia i humorków
Aż nie mogłam uwierzyć, ze tak się bawiłam. Koleżanka tez wegetarianka, więc nawet mogłam się wreszcie najeść! Więcej takich dni dla mnie i dla Was w tym poczatku 2016 ;-)
Z tego kalendarza chinskiego zgadza mi sie pierwsza trojka, ostatni syn powinien byc dziewczynka a teraz wychodzi corka i Takie tez mam przeczucie... Zobaczymy.
Anata-z kalendarza mojej mamie sprawdziło sie 3/3 teściowej 2/3 i obu siostra mojego S. Tez się sprawdziło...wiec chybd cis w tym jesy.z mlodym mu sie sprawdziło...teraz wychodzi ze dziewczynka.
Soleila ja uzywam takiego gdzie sie wpisuje dokladna date urodzania,w tym twoim tez mi wychodzi ze dziewczynka i tez takie mam przeczucie