Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nizel no widac bylam w bledzie- u ans bardzo glosno o tym bylo a jako ze polozna jestem bylam tym mega zainteresowana. i dzieki za informacje![]()
Hej Kochane. Dawno mnie tu nie bylo. Ale non stop praca, dom, bieganina :-) Corka miala impreze urodzinowa, to juz 4 lata :-) a mnie dopadl w nocy rotawirus i dzis w pracy tez, wiec jak do jutra nie przejdzie, to dzwonie do lekarza. Bylam tydzien temu na wizycie, to byl koniec 9 tygodnia i tak super bylo widac dzidziusia. Wyszlam przeszczesliwa z gabinetu. Ruszal sie, bilo serduszko. Cos pieknego. Witam nowe mamusie. Co u Was ? Mdlosci u mnie ustapily :-)
Dziekuje☺☺☺Kasia 181 dziekuje bardzo. U mnie w 9 tygodniu dzidzius mial 1,8 cm. :-) teraz jestem w 10 tygodniu, za 2 tygodnie bede miala robione badania prenatalne :-)
Tak,moj ma 1,68 mm jak mi sie uda wstawie zdjecieMialo byc Jagi 2015, a nie Kasia181. Przepraszam za pomylke, zle popatrzylam :-)
Jagi 2015 jak sie czujesz? Widzialas maluszka ? :-)