reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej wszystkim. Ja wlasnie zaliczylam wizytę u ogolnego. Jestem na wtorek umowiona na pobranie krwi. Mam mieć ten szczegółowy rozmaz czy jakos tak nie pamietam jak to sie nazywa po polsku. No i badanie tsh i usg tarczycy bo mam caly czas chrypke i bol szyji na dole i te nieszczesne węzły chlonne. Normalnie mam stracha ze cos jest nie tak :(

happymum no rozumiem :) ja z usg mam termin 01.08 bo ciąża ostatnio była tydzień starsza ale ja i tak liczę nadal tygodnie według om. Zobaczymy jaki termin pokaże na wizycie następnej.

reklama
Jakie mialyscie pomysly zeby powiedziec rodzince o ciazy. My zrobilismy koszulke dla starszego z napisem "juz niedlugo bede starszym bratem" ciekawe czy sie ktos zorientuje. Akurat jutro wyprawiamy urodziny starszego wiec jest fajna okazja do przekazania dobrych wiesci

Moja mama wiedziała już wcześniej, a wczoraj przy okazji Dnia Babci dowiedziała się teściowa. Synuś dał babci laurkę od siebie i "małego ktosia", wkleiliśmy zdjęcie z usg ;-). Ale niestety niespodzianka była troszkę spalona, bo mały wiedział o dzidziusiu od poniedziałku i we wtorek u babci wypalił: " A mama ma coś w brzuszku, ale nie powiem ci co, bo to tajemnica, jak ci powiem to nie będzie niespodzianki" :-P Więc myśle, że teraz już wieści same się rozejdą. Maż już w pracy mówił, u mnie jeszcze nikt nie wie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry