Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Matusiak mi sie strasznie podoba, ale 1.600 nie dam na wozek.moze trafie na jakas okazje jak ktos bedzie sprzedawal
Co zjem, to po 5 min wylatuje ze mnie. Niech maz szybko przyjedzie i jade na kroplowke, bo zaraz chyba zemdleje. ...
Mały, bo to prawdopodobnie chłopiec.
i chyba przeczucie mnie zmyliło bo coś dynda pomiędzy nogami , ale pewności nie dał, może na kolejnej wizycie czegoś się dowiem![]()
My do synka mielismy roan marita. Podstawowa wersja 2 w 1 kosztuje 1.100. Moj m chcial chromowany stelaz to ponad 1.200 nas wyszlo. Bez skretnych kol, ale my taki chcielismy i gondola duza byla. Dla mnie 1.600 to duzo. Teraz bede raczej celowala w uzywanyMyślicie, że 1600 zł to dużo jak na wózek wielofunkcyjny? Szczerze mówiąc do tego pory nie znalazłam wózka 2w1 tańszego niż 2-2,3 tys. Jeśli macie jakieś fajne tańsze typy to wrzućcie linki. Koszty są niesamowite, jeszcze do tego porządny fotelik samochodowy, a w naszym przypadku też baza isofix i kolejny tysiąc pójdzie.