reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mnie też jak nigdy dzisiaj głowa boli...

Dziewczyny czy myślicie o detektorze tętna?
Widzialam na innych forach że dziewczyny kupują aby usłyszeć serduszko. Tylko też czytałam,że niektóre dziewczyny nie umiały znaleść...

Jamialam kupic, ale poczytalam troche opinii i przypadkow i jednak nie kupuje. Byl przypadek w Anglii, ze w 7 miesiacu slyszala tetno, ale ruchow nie czula. Po kilku dniach dopiero pojechala do szpitala i bylo za pozno. A tetno slyszala swoje. Taki przypadek zdarza sie raz na milion. Ale nie chce panikowac, jak nie znajde bicia serca od razu :-)

basia ja dokladnie tak jak ty :) wiem ze panikowalabym a tak co miesiac a potem zcesciej doswiadcziny personel bedzie mi badal i ok. chociarz tez myslalam nad kupmem ale zbedny wydatek jak dla mnie

reklama
No wlasnie chyba też nie kupię bo będę się stresować jak nie znajdę tętna. Szkoda że u nad nie można podejść do położnej aby posłuchać samego serduszka. Teraz dla mnie jest najgorszy okres....Bo już niby bezpiecznie, ale mdłości nie mam,ruchy dopiero pewnie ok 20 tc a teraz taka pustka... Niby ciąża a się tak już nie czuje ciążowo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry