Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Happymama, ja tez mam Martynke.
Ciąża zrobiła nam prezent 6 grudnia wiec z mężem śmialiśmy sie ze jak chłopak to musi być Mikołaj. Ale chyba bedzie dziewczynka i zupełnie nie mamy pojęcia jak damy na imię ... pomysłów dużo ale chyba nic do końca nam nie pasuje[emoji6]. Pomysły : Lena, Kamilka, Natalia, Maja
Hej kochane :-) milej niedzieli
Co do imiona dla chlopca będzie napweno Kuba (nie Jakub) a co do dziewczynki jest wiekszy problem bo kozdy chce cos innego ja chcę Maję mąż Nikole a córka Arletke i nie mozemy dojsc do porozumienia.
W domku mam Wiktorie a w niebie Zuzie.
Co do samego Kuby to czytalam ze zalezy to od urzedu w wiekszych miastach sie zgadzaja ale w mniejszych robia problemy roznie to bywa ale ja chce Kubusia a nie Jakuba :-)Moja siostra mana imię Kamila, a ja Natalia
U mnie byl Franus od poczatku... później zaczelam świrować - Staś, Antoś... Mieszko za co przez większość znajomymi mych zostalam wysmiana, co mnie w ogóle nie obchodzi, a R. mówi do brzysia Kubuśmam dwóch kuzynów Jakubów, ale nie wiedziałam, ze można po prostu Kuba, wiec przemyśle sprawę.
Co do dziewczynek podobnie - Zosia. A teraz być może Helenka, Anielka, a od wczoraj Lilianacos czuje, ze do samego przyjscia na świat bobasa bede niezdecydowana.
Kochana wiem ze kazdy inaczej reaguje ja napisalam jak ja sie czulam :-) ale kazda z nas jest inna i kazdy inaczej reaguje na ból.Nounia-ja przez 2tyg po SN ledwo chodzilam, siedziec tez nie mogłam a moja znajoma 3dni po cesarce czula sie super wiec nie jest powiedziane
Pinezka-witaj
Okasia u mnie po wyjeździe do uk zostaly 2koleznaki, poznalam fajne osoby w pracy ale po urodzeniu juz większość znajomosci poszlo i teraz mam jedna przyjaciolke z pl i 2znajome tutaj.