Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiu teraz to tu nie ma już co wciągać hehRaczej słabo z tym kontaktem, bo ciągle ma jakieś spotkania, a w hotelu będzie dopiero po 21. I to pewnie będzie moment żeby zamienić ze sobą dwa słowa.
Przechodziłam sobie dziś obok lustra, patrzę na brzuch i odruchowo wciągam, a tu nic![]()
Mam często tak samo, że odruchowo próbuje wciągnąć a tu nicKasiu teraz to tu nie ma już co wciągać heh
Tak, mozna :-) zamowilam ostatnio za 80 zl botki, dzis patrze i przecenione na46,90, mialam kupon jeszcze i wyszlo mi 35zl. To zamowilam :-) a tamte chyba zwroce :-)Basieńka a można zwrócić albo wymienić jak rozmiar nie odpowiada ?
Jest nas sporoA ja zapytam z innej beczkijestem tu nowa , więc nie wiem czy w dobrym miejscu się udzielam - doradzcie
) a więc moje pytanie, czy jest tu jakaś Polska mamusia , która mieszka i będzie rodzić za granicą ? :>
A ja zapytam z innej beczkijestem tu nowa , więc nie wiem czy w dobrym miejscu się udzielam - doradzcie
) a więc moje pytanie, czy jest tu jakaś Polska mamusia , która mieszka i będzie rodzić za granicą ? :>