Matusiak
Fanka BB :)
U mnie chyba +2Dziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie chyba +2Dziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?![]()
![]()
plus 5 kg niestetyDziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?![]()
![]()
Ja miałam tak samo tylko mdłości bez żadnych wymiotówJa wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źleu mnie +3,5 kg.
![]()
Mój mąż jeździ wlasnie w okolice Freiburga do pracy.
Ja cały czas oczyszczam i maścią z witamin A smaruje....ale prawie nic się nie polepsza ehhh....mam nadzieję że niedługo cery nam wyladniejaJa na razie 1 kg+, tyle że mnie na szczęście wymioty ominęły. Chociaż czasami się zastanawiam co gorsze, czy wymioty czy to że mi słabo ciągle.
@Matusiak też już nie wiem co robić, jak jednego wyleczę to 5 innych się pojawia :/