Myślę że trochę jest poprawy odstawilam wszystkie kremy i teraz po umyciu tylko maśćMatusiak fryte3qa ja tez ogórki kapusta i pryszcze![]()
Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusemw pierwszej ciąży schudłam -5 na początku jadłam tylko szpinak i pomidory inne mnie obrzydzało
Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapkimogę żreć cały dzień i z chrzanem
![]()
Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...
Matusiak a maść pomaga choć trochę ?
reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
Gdzieś czytałam ze wit. A nie można stosować w ciąży. Retinol jest chyba niebezpieczny dla płodu.
moniczka2609
Tez o tym słyszałamGdzieś czytałam ze wit. A nie można stosować w ciąży. Retinol jest chyba niebezpieczny dla płodu.
BASIENKA 28
Dom juz lsni, zachcianki sa. Zjadlam po obiedzie budyn, galeretke z bita smietana, a teraz wcinam kisiel :-) u nas caly czas pada snieg, juz go jest tyle, ze az sie chce tej wiosny :-) teraz dopiero usiadlam od rana. A jutro jade na badania przed praca, wiec musze wstac o 7. Wczoraj nie pojechalam, bo tak padal snieg, ze odpuscilam. A u Was jaka pogoda ? :-)
moniczka2609
U mnie w kratkę. .. raz pada raz słońce, a co do zachcianek to dzisiaj zjadłam mega gofra z bitą śmietaną z owocami, z kawałkami czekolady i polewą czekoladową mniaaaam 
BASIENKA 28
Robilas czy kupilas ? :-)
moniczka2609
Robiłam 
BASIENKA 28
Juz wiem co zjem w przyszlym tygodniu jak bede miala wolne :-)
moniczka2609
Haha to chyba obie mamy zachcianki na słodkie. Pochlaniam tez często kinder buenoJuz wiem co zjem w przyszlym tygodniu jak bede miala wolne :-)
reklama
nati92
Mam pytanie do chustujacych mam, wiem ze temat byl i chyba powinnam umieścić go w tym wozkowym temacie 
Od czego zacząć? Wiem juz ze tkana najlepiej, ale może macie jakies sprawdzone firmy, modele dla początkujących? Od kiedy można nosic i jakies rady? Bo ja juz zaczynam myśleć. Nie wiem jak w DE, ale zawsze mogę kupic w PL
Od czego zacząć? Wiem juz ze tkana najlepiej, ale może macie jakies sprawdzone firmy, modele dla początkujących? Od kiedy można nosic i jakies rady? Bo ja juz zaczynam myśleć. Nie wiem jak w DE, ale zawsze mogę kupic w PL