reklama

Sierpniówki 2016

Witaj mamakulka ;)
Ja 15+5 tc. Początek ciąży też straszny, miałam wrażenie że śpię 24h, teraz na szczęście jest lepiej, już mam więcej energii. Trzeba wykorzystać ten czas bo jak zacznie się 3 trymestr +upały to znowu będziemy leżakowac tyle że w basenie haha

reklama
Mnie się wydaje , że ruchy juz poczułam ale wiecie 100 procent będę miała jak będzie kopać porządnie; ) znacie juz płeć?

No ja upały bardzo źle znosilam przed ciążą wiec teraz trochę się czuje przerażona ;)

Teraz już lepiej , ale początki miałam straszne . Wymioty i nudnosci 24 h oraz migreny. Jak skończyłam 15 tc to się czułam jakbym juz w ciazy nie była :)

A jak u Ciebie? U Was? Pewnie pisalyscie który tc itp ale tyyyyle stron jest; )
Heeej:) u mnie poczatki tez ciezkie ale juz lepiej choc mdlosci aie zdarzaja i do tego jakies tam bole kregosłupa marudzenie hehe ja jestem 16 tc i 3dzien :)

Mamakulka -ja wczoraj zaczęłam 20tc początek do kitu bo jesc nie moglam.i caly czas mdlosci mialam,poznuej przez chwile lepier ale od jakiegoś czasu znowu bóle krocza i przucha tak ze płakać sie chce

Ja mam podobnie i też się już martwilam dodatkowo strasznie odcinek krzyżowy kręgosłupa mnie boli ale trzeba dać radę. ...
Mnie tez boli odcinek krzyżowy kręgosłupa ale juz przywyklam do tego :-) wiem jak musze wstawac siadać itd. na chwile pomaga masaż męża :-)

Mamakulka witamy :-) ja juz zaczelam 18 tydzien na szczęście mnie mdłości i wymioty ominęły :-) za to w pierwszym trymestrze meczyla mnie zgaga :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry