Ale naprodukowalyscie ... ja juz po pracy .... padam na twarz ....
Hapymum super ze u logopedy postepy,moj ma zajęcia logopedyczne w szkole, dobrze się uczy,nie ma problemow ale pisze tak jak slyszy .... pracujemy nad tym chociaż nie jest łatwo .... no i z przedszkolem pozytywnie, zawsze to dziecku raźniej będzie w towarzystwie i z tego co pamiętam nie bylo łatwo się dostac.
Ja często wybucham ...wrocilam do domu to mnie trafilo,pies zjadl mi swiecznik .... no przegiol ...
Jolcia oby szybko nam zlecialo, chce juz wiosne chociaż-będzie z górki ....
Madzix jak tam relax?Lepiej? Ja tez uskuteczniam .... wegeguje na kanapie ..
Kasia szybko zleci .... szkoda ze po świętach, zawsze to byly by spokojniejsze ....no ale nie ma co wybrzydzac ;-)
Ewelina czskamy na wiesci z wizyty ....
Aneta Witaj.
Anpio organizm plata rozne rzeczy pewnie okaże się ze ovu byla później bo tak na 100 % tylko monitoring by potwierdził kiedy byla etc.trzymam kciuki coby na nastepnej wizycie ujawnił się kropek ;-) wiem ze łatwo mowic,ale trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Asiunia mnie na szczęście mdłości ominely i oby tym razem ich nie było .... brak objawow nie świadczy o tym ze cos nie tak .ja ci powiem ze w ciąży z synem nie mialam żadnych objawów! Nawet cyc nie bolal,gdybym miala okres to pewnie dlugo bym nie skumala ze w ciąży jestem ;-)
Niezla wycieczka ... dobrze ze cora dala rade ;-)
Isiorek mnie tez non stop ssie ... rano taka glodna wstalam ze szok .... musze jakiegos zapychacza zastepczego wynaleźć bo będę się turlac jak hipcio ;-)
Babina piekny test,Gratuluję ;-) ... a z maluszkiem kolejnym na pewno sobie świetnie poradzcie ...i roznica wieku nie będzie az taka duza to się fajnie dzieciaczki dogadaja .... bo u mnie roznica będzie megasna,choc mlody sam dopytuje kiedy będzie miał brata albo od biedy siostre .... no i u nas kurcze będzie 9 lat różnicy ....
Ola współczuję .... obys się szybko wykurowala ... moze jakieś tabletki do ssania,ziolowe .... moze w aptece podpytaj ....
Nadzieja moze wstrzymaj się z cwiczeniami poki co ... moze poprostu jakies naczynko strzelilo,zresztą macica się rozciąga i ćwiczenia i aktywnośc pewnie zrobily swoje ... wez moze no spe czy magnez i odpoczywaj ....
Daj znać co na wizycie !
Madzix kurcze ciekawe od czego to ...
A ja dzisiaj mam glowe pelna mysli ... jak w pracy zareaguja,od kiedy na zwolnienie ...choć chciałbym pracowac jak najdłużej .... aaa w piątek mialam iść na wizyte ale ide w czwartek ..... dzien szybciej nie zrobi chyba wielkiej różnicy .... zobaczymy .....
Cyc raz boli,raz nie .... a jak leze i zegne nogi w kolanach to czuje jajniki i wogole cale podwozie ...i sluzu w cholerę ....
Co do grupy na fb tez mysle zeby jeszcze poczekać az wszystkie się zbierzemy tutaj ....
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka