Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tez zależy od dziecka, niektóre łapia szybko inne nie. mój starszy od maja biegał bez pieluchy jak się tylko nieco cieplej zrobiło I sikał na dywan
nocniki były porozstawiane, potem podkładka na sedes też, w końcu po 2 miesiącach dałam sobie spokój, bo czasem jak posadziłam na sedes to sikał ale wogóle nie rozpoznawał kiedy mu się chciało, więc to było na zasadzie trafienia w moment. potem szybko załapał i odstawił momentalnie, a młodszy nauczył się szybko, bo chciał jak brat więc wogóle od 2 rż na stojąco do sedesu

wolę jak jest 20...Co chodzi o pogodę to u mnie jest nawet fajnie, ok 12st i powietrze takie przyjemne.
Czy wam tez twardnieje brzuch?
Ja ostatnio jak chodzę to czuje prawie cały czas twardy. Zażywam magnez nawet do 6 tabletek dziennie. Wizytę mam za tydzień, mój lekarz jest tylko w poniedziałki. Zastanawiam sie czy dzisiaj do niego nie podjechać, bo boje się ze może sie skracać szyjka

na noc zredyznowaliśmy z pieluchy dopiero jak miał 2 lata I 10 miesięcy I był juz w przedszkolu. jeszcze jak zaczął przedszkole to na leżakowaniu ze 2 miesiące panie mu zakładały pieluchę, ale potem to juz szybko poszło.
zrobiłam pranie pracuje teraz.
przy synku wszystko idealnie a teraz zobaczymy jak to będzie
Dominika z jednej str super dziecko popełnia błędy wy tlumaczycie zrozumie co złe było i wie ze np nie można..No to ciekawe jak się to ogarnie jak nie to wezmę kogoś innego... :-/ Zobaczymy.
U nas tez pogoda do bani ale ja mam powera i tak do sprzątania itp dodatkowo siedzę w nianiach z 3 letnia dziewczynkazrobiłam pranie pracuje teraz.
Tak wszystko zależy od rodziców ale jak i dziecka jak mówiłam kazdy ma swoje tempoprzy synku wszystko idealnie a teraz zobaczymy jak to będzie
Dziś jeszcze tort zrobię dla teściowej ma urodziny jutro ;-)