Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale tez zależy od dziecka, niektóre łapia szybko inne nie. mój starszy od maja biegał bez pieluchy jak się tylko nieco cieplej zrobiło I sikał na dywan
nocniki były porozstawiane, potem podkładka na sedes też, w końcu po 2 miesiącach dałam sobie spokój, bo czasem jak posadziłam na sedes to sikał ale wogóle nie rozpoznawał kiedy mu się chciało, więc to było na zasadzie trafienia w moment. potem szybko załapał i odstawił momentalnie, a młodszy nauczył się szybko, bo chciał jak brat więc wogóle od 2 rż na stojąco do sedesu

wolę jak jest 20...Co chodzi o pogodę to u mnie jest nawet fajnie, ok 12st i powietrze takie przyjemne.
Czy wam tez twardnieje brzuch?
Ja ostatnio jak chodzę to czuje prawie cały czas twardy. Zażywam magnez nawet do 6 tabletek dziennie. Wizytę mam za tydzień, mój lekarz jest tylko w poniedziałki. Zastanawiam sie czy dzisiaj do niego nie podjechać, bo boje się ze może sie skracać szyjka

na noc zredyznowaliśmy z pieluchy dopiero jak miał 2 lata I 10 miesięcy I był juz w przedszkolu. jeszcze jak zaczął przedszkole to na leżakowaniu ze 2 miesiące panie mu zakładały pieluchę, ale potem to juz szybko poszło.
zrobiłam pranie pracuje teraz.
przy synku wszystko idealnie a teraz zobaczymy jak to będzie
Dominika z jednej str super dziecko popełnia błędy wy tlumaczycie zrozumie co złe było i wie ze np nie można..No to ciekawe jak się to ogarnie jak nie to wezmę kogoś innego... :-/ Zobaczymy.
U nas tez pogoda do bani ale ja mam powera i tak do sprzątania itp dodatkowo siedzę w nianiach z 3 letnia dziewczynkazrobiłam pranie pracuje teraz.
Tak wszystko zależy od rodziców ale jak i dziecka jak mówiłam kazdy ma swoje tempoprzy synku wszystko idealnie a teraz zobaczymy jak to będzie
Dziś jeszcze tort zrobię dla teściowej ma urodziny jutro ;-)