Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi pani doktor w piatek na wizycie powiedziala ze mam zaczac liczyc ruchy wiec tak sie podpytuje bo jest kilka metod i wlasnie nie wiem ktora wybtac:-)
a jakie sa? ja mam w aplikacji ciazowej taka opcje ze wlaczasz czas lezysz na boku i wciskasz ze kopniecie jak ci porzadnie kopnie wiercenie sie nie liczy
Tylko jeśli chodzi o to słodkie, to na moje dziecko to nie działa i póki co nie zauważyłam, żeby było coś co je rozrusza. Rusza się poprostu kiedy ma ochotę
Tyle że też słyszałam wersję, że to później pod koniec ciąży w razie czego się liczy. Teraz w czwartek byłam i gina, zapytał mnie czy dziecko się rusza, odpowiedziałam twierdząco i nic mi nie kazał, żebym liczyła ruchy.
Nie non bez przesady ze od 20 tygodnia przecież wtedy są jeszcze nie regularne ruchy... poza tym niektóre w ogóle nie czują w tym tygodniu. Nie ma co panikować Ja tam nie liczę żeby niepotrzebnie się nie nakręcac. Skoro czuje to jest spoko. Lekarka mówi ze w porządku i ja się tego trzymam
No własnie moje tez sie rusza kiedy chce i tez zalezy od dnia wiec nie wiem u mnie to liczenie ruchow chyba nie dało by nic oprocz tego zebym sie martwiła.
Co do tego monitora oddechow widze ze zadna nie kupuje a ja sie boje ze jak nie kupie cos sie stanie to sobie niewybacze ze chcialam 200zl zaoszczedzic.. kurdde nie wiem zobacze pozniej najwyzej
Jestem troche panikara ale po pierwsse to za mamuska moja. A po drugie to chyba po tych poronieniach wiem ze moze stac sie cos zlego i sie tego boje.
Polcia jeśli Cię to uspokoi i widzisz taka potrzebę to kupuj. U mnie było tak, że jak mała urodziła się siedziałam cały czas przy niej albo co chwila sprawdzałam czy oddycha, nawet teraz czasem sprawdzam jak za długo śpi A w szpitalu po porodzie bałam się zostawić ją w pokoju samą, żeby pójść wykąpać się czy do toalety, choć łazienka była na miejscu