Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zazdroszczę Wam takich kopnięć mocnych bo ja takich nie czuję. Pewnie mam za duży brzuszek (bo to drobinek nie należę ) i takich kopnięć mocnych nie czuję. Może jak mała podrośnie to da mi popalić
Mamakulka witam
Możliwe bo czuć to ją czuję, kopać kobie ale nie są to takie mocne uderzenia. Przy mojej pierwszej córci też tak było, że leniuch była w brzuszku a na USG tylko ziewała, natomiast teraz na nią wołam "kręcidupka" bo ciągle się kręci, skacze biega itp.
Bibelotka ja tez nie czuje mocnych kapniec nawet mezowi ani corce nie udalo sie nic wyczuc ale ja lozysko nam z przodu i pani dr mi mowila ze dziala jak amortyzator i dlatego slabiej czuc wazne ze my czujemy nasze dzieciaczki
Ja na IP czekam na lekarza....Jak mnie od rana prawa nerka boli i prawa strona brzucha.. Jak wstanę to ciśnie wszystko po prawej stronie i strasznie boli... Boję się..
Dominika lekarz mówił, żebym w niedziele po poludniu już przyjechała, bo akurat dyżur ma i wszytko już rozdysponuje, a rano w poniedzialek będzie schodzil. Pewniej się będę czuła jak wprowadzi mnie mój lekarz.
Jestem z synkiem na dworze i od rana dużo wody pije i na szczęście ból głowy trochę odpuścił.
U mnie na szczęście wszystko ok, zostałam przebadana z każdej możliwej strony
Mam obserwować ruchy, czy je dobrze czuje i czy nie są zbyt intensywne. Córce jajka nie urosly i ma już 1350g sama radość
tamtusia, nie dziwię się, że stresujesz się rozstaniem z synkiem. Sama już boje sie jak to będzie jak pójdę do szpitala...