Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mA sprawy. Obiadek juz gotowy, zakupy zrobione, lece teraz prasowac. Mam dzisiaj tyle sil, ze moge gory przenosic, wiec wysprzatam Ci domek :-)Basienka zapraszam do mnie ja w ogole nie mam sił a dom prosi sie o sprzatanie masakra jakas dzisiaj to czuje sie jak wielgachna kupka nieszczescia schowala bym sie pod kolderke a tu w pracu do 15 i jeszcze 45 munut drogi do domku
zapytałam lekarza, czy mam wykonać testy z krwi ponownie, tym razem nie pomijając USG, ale powiedział, że nie ma takiej potrzeby.I mnie i mnie!Nie mA sprawy. Obiadek juz gotowy, zakupy zrobione, lece teraz prasowac. Mam dzisiaj tyle sil, ze moge gory przenosic, wiec wysprzatam Ci domek :-)
W kwestii USG, lekarz mi powiedział, że promieniowanie trochę podnosi temperaturę i nie jest korzystne, ale może zaszkodzić przy bardzo częstym poddawaniu się badaniom. Tom Cruise kupił aparat do usg dla swojej żony, żeby cały czas obserwować ciążę, został surowo skrytykowany i aparat musiał oddać do fundacji
Hmm 4 godziny dziennie w pozycji siedziącej? Ja przesiedziałam przy nauce cały dzień, z krótkimi przerwami na posiłki i spacer
Też biorę jedynie kwas foliowy + wczoraj lekarz zalecił mi picie witaminy C, bo mam podwyższony poziom leukocytów w moczu. Czy któraś z Was ma z tym problem? Jakiś czas przed ciążą miałam infekcję. Antybiotyki pomogły, ale na krótko. Wątpię, żeby sama witamina C coś zdziałała![]()