reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Dominika, podziwiam ze tyle pracujesz i masz na to siły :-). Ale proszę Cie odpocznij i daj sobie trochę luzu, abyś nie przesadziła !

Właśnie gotuje lasagne, bo mają przyjechać popołudniu moi rodzice z prezentami na dzień dziecka, czyli do mnie i mojej córeczki [emoji6].
Kurczę, jak nigdy sie nie pocę i dobrze znoszę upały, tak teraz nie mogę znieść swojego zapachu. Pamietam ze przy córce tez tak miałam pod koniec ciazy i jak urodziłam przez czas połogu (nie lubię tego określenia, tak samo jak np. słowa konkubina [emoji6]) , pociłam sie jak nie wiem i najchętniej to co chwile siedziałabym pod prysznicem.

reklama
Ja dzisiaj z okazji dnia dziecka robię gofry z bitą śmietaną i owocami dla męża ;-) mam nadzieję, że wyjdą takie jak z budki nad morzem!

u nas pizza dziś na obiad z okazji dnia dziecka a co tam :D
ja po wizycie, zaraz opiszę na wątku :)
kupiłam pare drobiazgów dla maluszka bo po drodze pepco miałam więc dzień udany :D

Załączniki

• 636003906286256277.jpg
    636003906286256277.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 98
  • WP_20160601_003.jpg
    WP_20160601_003.jpg
    733,1 KB · Wyświetleń: 98
  • WP_20160601_004.jpg
    WP_20160601_004.jpg
    757,9 KB · Wyświetleń: 104
  • 636003908718128893.jpg
    636003908718128893.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Hejka :) dzięki za maila, chętnie pokazałabym wam szaleństwa mojego maleństwa, ale za nic nie daje się nagrać, nie będę odpuszczać ;)

Ja przebarwień nie mam, ale używam kremu z filtrem i raczej stronię od słońca. Linii na brzuchu też jeszcze nie mam, ale brodawki mam ciemne (w ciąży z synkiem nie zmieniły koloru).

azamamew przechodziłam przez wysyp pryszczy do niedawna, ale od jakiegoś czasu jest spokój (odpukać), w ogóle w ciąży z synem wyglądałam i czułam się kwitnąco, a teraz z córką jest zupełnie odwrotnie, chyba to prawda, że zabierają urodę ;)

Angelika dobrze, że wyraziłaś opienię i lekarzu, za karę i za darmo on tam nie pracuje!!! Ja też się pocę teraz i w połogu też tak miałam, najgorzej w nocy, prysznic biorę i rano i wieczorem :/ To raczej hormony..... A przy porodzie tak się spociłam, że wyglądałam jakbym spod prysznica wyszła, mąż mnie wycierał wilgotnym wacikiem :p .

Aniołkowa gratuluję kolejnego dnia, mój brat urodził się w 27tc, ważył 920g, a dziś jest zdrów jak ryba i waży 90 kg :D A to było ponad 30 lat temu, kiedy medycyna nie była na takim poziomie jak jest dzisiaj. Jestem myślami z wami!!!!!!!!!!

Dominika może trochę zwolnij, bo się wykończysz kobieto!

Mika ale piękne rzeczy kupiłaś :) Ja ostatnio chciałam kupić jakieś ubranka, ale nie mogłam się na nic zdecydować, a w domu się popłakałam, że nic nie kupiłam :(

Czy wam też non stop spada jedzenie na brzuch, już mam wszystkie bluzki poplamione, normalnie gorzej się brudzę niż mój dwulatek :D.

Do góry