Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łukaszek miał zalecone kąpiele i smarowanie skórki Oilatum. Poza tym na największe zmiany skazowe miał robioną w aptece specjalną maść przepisaną przez pediatrę - żeby uniknąć maści sterydowych. Maść naprawdę skuteczna, a kosztowała tylko 5 zł.
. Stosowałam maść od lekarza też tą za 5 zł ale na zaczerwienienia na szyjce nie pomagała więc mamy przepisaną maść Dermopanten - 8 zł. Ma być skuteczniejsza. Zobaczymy.

:-(...początkowo razem z pediatra stwierdziliśmy że to od nadmiernego ślinienia się przy ząbkowaniu...pani dr przepisała maść i w miare to zeszło...ale od jakiegoś Amelka czasu znów ma czerwoną bródkę a przecież nie ślini się zbytnio...Witam :-),
mam pytanie do...hmmm...że tak powiem-bardziej doświadczonych pod względem alergii mam ;-)...otóż moja córeczka od jakiegoś czasu ma utrzymujące się zaczerwienienie podbródka i brody...ponadto skóra w tych miejscach jest sucha i szorstka:-(...początkowo razem z pediatra stwierdziliśmy że to od nadmiernego ślinienia się przy ząbkowaniu...pani dr przepisała maść i w miare to zeszło...ale od jakiegoś Amelka czasu znów ma czerwoną bródkę a przecież nie ślini się zbytnio...
Jak myślicie, czy to może być jakiś objaw alergii?? Zaznaczę że poza tym podbródkiem i brodą nie ma innych niepokojących mnie objawów...
Będę wdzięczna za każdą wypowiedź :-)