Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj pojawiły się lekkie krostki, dziś zaczerwienienie plus krostki :-( ale.... wczoraj było bardzo ciepło, dziś zaś duszno jak psi, pot po majtach lał
zdrowy rozsądek mówi że to potówki, ale wiadomo że my, mamy alergików zawsze myślę "a co jeśli" 
:-) mimo że on jest specyficzny w smaku, to człowiek jak tak długo serka nie je to wszystko by wszamał...
;-)

Nie załamuj się Madzia. Liczę na to, że w końcu trafisz na jakiegoś dobrego lekarza! Kąpanie w wodzie mineralnej nie pomogło? Koleżanka też miała problemy z synkiem, po kąpielach w wodzie mineralnej (ponad tydzień) wystąpiła poprawa i okazało się, że to nie alergia tylko po prostu twarda woda!! :-) Koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki badań i się nie denerwuj bo synek to wyczuje i będzie mu smutno...Byłam u alergologa powiedziała że to raczej od układu pokarmowego ale może to być zespół alergii ja nie wiem jutro jk pobiroa krew zrobie dodatkowe badania wezme jeszcze kupke sprawdze pasożyty i posiew zrobie nie wiem co robić wczoraj go nie smarowałam dziś patrze skórka ładna do południa a teraz już zaczyna wychodzić to czerwone cholerstwo w dodatku kupka zrobiła się śluzowata aż mi się beczeć chce...