Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czy to możliwe?????? (po Dipro były na udach takie "łuski" wyczuwalne w dotyku, i widoczne. teraz te łuski zniknęły....nie używam niczego z Oilatu,. wiesz że jestem zwolenniczką Emolium :-) Ale jeśli Marcelkowi to pomaga, to smaruj ile wlezie!!! :-) Cieszę się, że u Was lepiej!oj dawno tu nie pisałam, ale w sumie u nas bez zmian
w tym tyg idziemy na szczepienie na rota, więc może dowiem się czegoś nowego od alergolog...
mamstud, i inne mamusie, czy wy używacie Oilatum Junior krem?
bo zdarzyła się u nas rzecz dziwna, nie wiem czym to tłumaczyć... dla przypomnienia - zawsze do ciałka do smarowania używam Diprobase, ale od kilku dni po kąpieli używam tego Oilatum....i.... albo mi się wydaje, albo skóra jest w lepszym stanie..czy to możliwe?????? (po Dipro były na udach takie "łuski" wyczuwalne w dotyku, i widoczne. teraz te łuski zniknęły....
Mleko i nabiał tak bardzo mnie nie ciągną ale jajko na twrdo na kanapceKatarzynak83 to świetnie, że Hania nie ma AZS i możesz pozwolić sobie na małe przyjemności :-) Dałabym się zabić za kawałek żółtego serka, taki malutki....

tego mi właśnie brakuje
.
te dodatki są w obiadkach...
małemu nie znika ta wysypka z plecków i ramionka(tylko w tych miejscach ma..) poza tym ciałko i buzia super.Zaczynam podejrzewac ze zwykły Bebilon go uczula chociaz wczesniej było ok
musze zmienic mleko tylko teraz niewiem czy na Nan Ha czy odrazu biec po Bebilon Pepti?:-(dodam tylko ze starszy synek dosc dlugo pił Pepti-no ale wiem ze to nie zawsze musi oznaczac ze młodsze ma skaze..ponadto jak mowie-wysypka tylkow jednym miejscu nie na całym ciałku,skóra poza tym gładka a buzka powidziałabym śliczna,o co wiec chodzi? czy ejszcze zostac na zwykłym Bebilonie i poobserwowac czy dawac juz Pepti?

hihihi

musze sama gdybac i robic jak mi matczyna intuicja podpowiada
wczoraj dostalam odp.od pediatry z forum ze mam zmienic mieszanke na HA a jak bedzie zła tolerancja to przejsc na pepti,o to chodzi ze Oliverek ma bardzo ładna skórke,na buzi nic,tylko na ramionku i pleckach dwie,trzy suche plamki no ale własnie to moze swiadczyc o tym ze mleka zwykłego nie toleruje.Popróbuje jeszcze z tym Ha i zobacze-moze bedzie dobrze
jesli nie-zaczne dawac pepti tylko boje sie ze mały nie bedzie chciał go pić
A jakie mleko pije twoja córka?