Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz chyba za bardzo wyjścia nie mam jeśli rozpoczęłam tą kurację... obserwuje Marcelitka, jak tylko zobaczę coś co mi się nie spodoba wypiernicze te krople na zbity pysk 

), jak będziesz miała to specjalne mleko to wtedy możesz kupować każdą kaszkę która jest do zrobienia na mleku modyfikowanym (bo dla nas modyfikowane - oznacza nutramigen ;-))katarzyna, a czy masz w soim mieście jakąś polską klinikę, czy też polskiego lekarza? bo mnie tutaj prowadzi polska alergolog, i w sumie to nie wiem jakie podejście do skazy mają tubylcy
jeśli masz u siebie polskie sklepy to tą Nestle Sinlac powinnaś dostać (choć niekoniecznie, bo nie wszystkie sklepy mają), mleka niestety nie dostaniesz :-( jest Bebilon Pepti i Nutramigen (ten drugi jest bardziej pewny), jak będziesz miała to specjalne mleko to wtedy możesz kupować każdą kaszkę która jest do zrobienia na mleku modyfikowanym (bo dla nas modyfikowane - oznacza nutramigen ;-))
ale tesciowa jedzie niedlugo do Pl to mi przywiezie
Sa u Nas polskie kliniki ale za sama wizyte placi sie od 60-80£ plus za kazda recepte 10£ a skaze to raczej musialby mi lekarz prowadzic jakis czas,a ja po prostu nie mam kasy na to
zwlaszcza ze nie ma na to leku i po prostu musze narazie dietke eliminacyjna miec i wlasnie sama kontrolowac co malutka dostaje
lekarz nic nowego mi nie powie
a po 3 dniach bez nabialu mala ma ladniejsza buzke juz,oczka calkiem super i nie drapie sie juz tak mocno,minely tez kolki:-)
bałam się, że będzie na nas krzyczeć bo naczytałam się, że potrafi się na rodziców wydrzeć, ale była bardzo miła
jak narazie od jej kosmetyków Mati wygląda bardzo ładnie a ja podjadam nabiał i rybki :-) czekam jeszcze na zamówiony balsam bo go nie ma w aptekach i muszą mi sprowadzić, ale narazie i tak jestem zdumiona - obawiałam się, że zaraz go wysypie i będę musiała się przeprosić ze sterydami.

chociaż w sumie bardziej zazdroszczę ci tego że to co spotkało Matiego to nie była skaza
bo teraz przy wprowadzaniu mu różnych posiłków masz o wiele, wiele łatwiej...
cały czas się boję, że wrócą te szorstkie placki...
na butle nie przechodzę jeszcze, chce tak do 6 miesiąca karmić piersią, tyle tylko że alergolog zaleciła by wprowadzić mu nutre bo potem może nie zaakceptować tego mleka. na początku mieszałam ze swoim mlekiem, ale od 2 dni je już samą nutrę (niecały tydz czasu mi to zajęło) i teraz postanowiłam że raz dziennie dostanie taką butelkę. mam nadzieję że to wystarczy