barmanka79
Deus Dona Me Vi
my też bierzemy 3x 7 kropliBarmanko przypomniałaś mi, Fenistil mamy brać 3x dziennie 7 kropli!!aż zlezie paskudztwo... Przykro mi z powodu Marcelka.. Nie wahaj się przed sterydem jak jest naprawdę żle i ma mu to ulżyć. A czemu fenistil odstawiasz?? Nie jestem na bieżąco bo dawno Was nie czytałam
.
a odstawiłam fenistil bo myślałam że to go uczula
dzwoniłam wcześniej do lekarza i powiedziała że nie jest to możliwe by te krople go uczuliły, ale ja chciałam być chyba mądrzejsza od lekarza
tak po prawdzie to sama chciałam sprawdzić co go uczula 
smaruje go sterydem - tak sobie postanowiłam. jak zejdzie to będzie oznaczało że to było najgorsze z wysypań jakie do tej pory mieliśmy!!!!!!!! jak nie zejdzie to będzie oznaczało że ma uczulenie na jabłko lub marchewke - bo tylko to do głowy mi przychodzi ....
aż zlezie paskudztwo... Przykro mi z powodu Marcelka.. Nie wahaj się przed sterydem jak jest naprawdę żle i ma mu to ulżyć. A czemu fenistil odstawiasz?? Nie jestem na bieżąco bo dawno Was nie czytałam

trzymam diete, uwazam co Jej podaje i znowu ma tak sucha skore,ze az peka
mysle ze piersi z kurczaka moga tez czasami szkodzic przy skazie,a jadlam je codziennie wiec teraz tydzien odpuszcze i zobacze jak bedzie.omijam tez glutem,bo juz brak mi pomyslow

.Tak było do tej pory,teraz jednak po podaniu jej żółtka kurzego jest taka wysypka na pupie,w pachwinach i udach że to nieporozumienie.Jak już było trochę lepiej dałam jej indyka(no bo jakieś mięsko jeść trzeba