Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ogladalam takze ta nie skladana to ona troszke wyzsza byla a tak na dlugosc to tak samo jak skladana i sie troszke cieplejsza no ale moj maly no wiosne sie urodzil to nie bralam tego pod uwage
Ale chyba do zimy to maluch się jeszcze do spacerówki nie przesiadzie ale faktycznie mi również bardziej odpowiadała skłądana gondola z maxi cosi, bo zajmuje mało miejsca
oj wiesz co, my się do spacerówki przesiadalismy juz po 5 miesiacu, bo po prostu syn mial juz dosyc ogladania tylko chmur i nieba na szczęście w elea mam trzy poziomy oparcia, więc jeździliśmy na półsiedząco, póki nie siadł juz dobrze i stabilnie
troche mi przeszkadza to, ze podnozek reguluje sie automatycznie w elea, ale tak podobno lepiej dla malych stopek, bo bardziej cwicza rownowage niz gdy sa non stop podpierane