• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Skurcze i nisko położone łożysko

• Starter tematu Starter tematu sar
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam , jestem w 25 tg ciąży i czasami mam skurcze które przypominają bóle menstruacyjne i trwają 2 godz i potem przechodzą , jakieś 3 tg temu wylądowałam w szpitalu z bólami właśnie i okazało się że pękła mi torbiel i właśnie wtedy dowiedziałam się że mam nisko łożysko . Mieszkam w Norwegii i tutaj opieka w ciąży jest dziwna , mam dopiero wizytę na 15 lipca właśnie w sprawie tego łożyska. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest właśnie łożysko przodujące . Myślę że polecę do Polski na wizytę i czegoś się dowiem więcej ale może Wy wiecie albo miałyście podobne objawy. Pozdrawiam

reklama
Witam , jestem w 25 tg ciąży i czasami mam skurcze które przypominają bóle menstruacyjne i trwają 2 godz i potem przechodzą , jakieś 3 tg temu wylądowałam w szpitalu z bólami właśnie i okazało się że pękła mi torbiel i właśnie wtedy dowiedziałam się że mam nisko łożysko . Mieszkam w Norwegii i tutaj opieka w ciąży jest dziwna , mam dopiero wizytę na 15 lipca właśnie w sprawie tego łożyska. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest właśnie łożysko przodujące . Myślę że polecę do Polski na wizytę i czegoś się dowiem więcej ale może Wy wiecie albo miałyście podobne objawy. Pozdrawiam
Łożysko nisko nie musi być łożyskiem przodującym. To by Ci raczej powiedzieli choćby dlatego, ze wtedy robi się cc. Łozysko jeszcze moze sie podnieść wraz z powiększaniem sie macicy.
I nie musi to mieć nic wspólnego z tymi bólami, natomiast szczerze to js w takiej sytuacji balabym się lecieć samolotem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry