reklama

Skuteczność teoria NUB - jak u Was?

Hej. Na usg prenatalnym w 13 tyg ginekolog powiedziala mi, ze najprawdopodobniej chłopiec (wywnioskowala po tym między nogami). Wstawiłam na grupę fb zdjecie usg i pisali, ze z NUB wychodzi dziewczynka :/ Czy u Was tez ta metoda sie sprawdziła? Ciezko mi w to teraz uwierzyć bo ginekolog mowila, ze z boku nie widac dokladnie tego wyrostka bo pytałam ją o metodę nub. Jaka to ma skuteczność?

reklama
Ja mogę tylko powiedzieć, że wstawiłam na fb zdjęcie i według metody Ramziego 6 Pań stwierdziło, że będzie chłopiec. Z Nuba niestety nie dało się im odczytać, bo nie miałam dobrego zdjęcia. W 15 tygodniu ciąży lekarz potwierdził, drugi około tygodnia czy dwóch później również potwierdził. Obecnie jestem w 37 tygodniu i nadal chłopiec :-D

Ja mogę tylko powiedzieć, że wstawiłam na fb zdjęcie i według metody Ramziego 6 Pań stwierdziło, że będzie chłopiec. Z Nuba niestety nie dało się im odczytać, bo nie miałam dobrego zdjęcia. W 15 tygodniu ciąży lekarz potwierdził, drugi około tygodnia czy dwóch później również potwierdził. Obecnie jestem w 37 tygodniu i nadal chłopiec :-D
U mnie z Ramzi chłopiec wychodził, a z nuba mi odczytują, ze dziewczynka :( Lekarz mowi, ze wyglada bardziej na chłopca. Juz nie wiem co mam myśleć

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry