klaudia 87
Zaciekawiona BB
Witaj KochanaCo u was? Jak po cięciu? Jak się czujecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj KochanaCo u was? Jak po cięciu? Jak się czujecie?
Wiesz co, bylo nie było, to Ty sobie zabrałaś te 6m. Zrobilabys amnio to byś wiedziałaWitaj KochanaCoreczka zdrowa
Miała miec ZD, ryzyko 1:4. Zabrali mi 6 miesięcy życia w ciazy, ciągła obawa, ciągły strach ale Dzięki Bogu jest zdrowa
Ja jestem szczęśliwa ale ma bardzo duża niedokrwistość po cięciu. Bol nerek ale dam radę. Mam motywację. Dziękuję za pamięć, pozdrawiam i pisz co u Ciebie. Buziaki
Witaj KochanaCoreczka zdrowa
Miała miec ZD, ryzyko 1:4. Zabrali mi 6 miesięcy życia w ciazy, ciągła obawa, ciągły strach ale Dzięki Bogu jest zdrowa
Ja jestem szczęśliwa ale ma bardzo duża niedokrwistość po cięciu. Bol nerek ale dam radę. Mam motywację. Dziękuję za pamięć, pozdrawiam i pisz co u Ciebie. Buziaki
Racja, ale Ci lekarze nie dość, że mnie nastraszyli, to sama się bałam co mogę usłyszeć. Bałam się, że się potwierdzi. Tchórz że mnieWiesz co, bylo nie było, to Ty sobie zabrałaś te 6m. Zrobilabys amnio to byś wiedziała![]()
Racja, ale Ci lekarze nie dość, że mnie nastraszyli, to sama się bałam co mogę usłyszeć. Bałam się, że się potwierdzi. Tchórz że mnieWiesz co, bylo nie było, to Ty sobie zabrałaś te 6m. Zrobilabys amnio to byś wiedziała![]()
Bardzo dziekujeBardzo się cieszę, że byłaś w tej szczęśliwej trójce![]()