W jakim przypadku mogą być fałszywie pozytywne, bo się nigdy z takim przypadkiem nie spotkałam?Po to, że testy mogą być fałszywie pozytywne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W jakim przypadku mogą być fałszywie pozytywne, bo się nigdy z takim przypadkiem nie spotkałam?Po to, że testy mogą być fałszywie pozytywne.
pierwsze słyszę.. jak fałszywie pozytywne ? Rozumiem jakby test nie pokazał ciąży.. ale jednak pokazał.. dobra nie kumam.Po to, że testy mogą być fałszywie pozytywne.
Zrobiłam w tym cyklu kilka testów ciążowych, na kilku z nich pokazała się druga kreska po 3 minutach od wykonania, a ciąży brak po odbiorze wyników beta hcg, więc tak, mogą być fałszywie dodatnie. Jestem w pełni zdrowa.pierwsze słyszę.. jak fałszywie pozytywne ? Rozumiem jakby test nie pokazał ciąży.. ale jednak pokazał.. dobra nie kumam.
Jakie to testy?Zrobiłam w tym cyklu kilka testów ciążowych, na kilku z nich pokazała się druga kreska po 3 minutach od wykonania, a ciąży brak po odbiorze wyników beta hcg, więc tak, mogą być fałszywie dodatnie. Jestem w pełni zdrowa.