reklama

Śliczne brzusie

reklama
aż mi się głupio przyznać, ale z nóg to ja w ciązy nie jestem zadowolona, bo uda i biodra mi przytyły...
trzeba poczekac na karmienie, to znowu schudną, a póki co nie marudzę zbytnio, bo mój M by się wkurzał na mnie

Antylopka wygladasz bombowo !!! Masz super zgrabny brzuszek i w ogole na maksa zarabiscie wygladasz :))))) a co do suwaczka to wlasnie tez zwrocilam uwage :) w kazdej chwili mozesz rodzic :))) ale fajnie :)

Antylopka ale z ciebie niezla zgrabnioszka z pileczka z przodu;-)
Wiolcia ja to jak sie kapie to juz nie patrze na biust bo mnie krew zalewa:no: ale zobaczysz-wrocimy do naszego 75C:tak:Ja sie ciesze ze to zima wiec mozna teraz wiecej naubierac i schowac co nieco:-)

Antylopka ale z ciebie niezla zgrabnioszka z pileczka z przodu;-)
Wiolcia ja to jak sie kapie to juz nie patrze na biust bo mnie krew zalewa:no: ale zobaczysz-wrocimy do naszego 75C:tak:Ja sie ciesze ze to zima wiec mozna teraz wiecej naubierac i schowac co nieco:-)

Wy chcecie wrócić do 75C, a ja bym chciała, żeby mi 75C zostało ;) Bo moje B trochę przymaławe jak dla mnie. Niby zgrabne, ale nie pogardziłabym, gdyby mi C zostało ;) Tak to kobiecie dogodzić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry