Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram, popieram!Wiolcia!!!! Ciebie to tylko przez kolano i prać w tyłekza te narzekania na ten śliczny brzuszek!! Figura super a brzusio...aż się miło na serduszku robi jak się na niego patrzy
ehh Wiolcia Wiolcia
![]()
oj Wiolcia nie ma za co przecież, napisałam to co myślę
i przypuszczam, że cała nasza grudniowa reszta uważa tak jak ja
![]()

w ogle wszystkie brzusie piękne, każdy nosi cudne maleństwa wiec muszą być piękne!!!! Ah HH Nh Twój się zawsze też nachwalę bo taki fajniutki jest
(co ty masz za nicka? podejrzewam że to inicjawy waszej trojeczki
:* Normalnie aż się zawstydziłam znowu
Jest mi ogromnie miło :-)Hehe Mój nick to Ha-NN-aH (Hania po ang. bo Hania oczywiście był już zajęty).w ogóle jak sie nam tu miło, okrąglutko zrobiłow ogle wszystkie brzusie piękne, każdy nosi cudne maleństwa wiec muszą być piękne!!!! Ah HH Nh Twój się zawsze też nachwalę bo taki fajniutki jest
(co ty masz za nicka? podejrzewam że to inicjawy waszej trojeczki
) pokoik słodki, mój też ma paski malowane przeze mnie, ale na samym kominie i pod sufitem takie coś z pasków wymodziłam, z tym że w bardziej chłopięcych barwach.
Ja miałam wielgachny brzuszekno tak zgadza się - coś w tym jestJa jeszcze zauwazyłam jedną tendencję - jeśli to chłopiec to przeważnie brzuszek jest dośc pokaźnych rozmiarów. Oczywiście zawsze jest odstępstwo od reguły
)